Your Cart

Tapetnyheter – Våren 2024

Vårens tapetnyheter er her! Vi er stolte av våre kolleksjoner og elsker å dele de med dere. Under kan du lese mer om hver av vårens tapetkolleksjoner – Tapestry, Martinique, Grace og Exclusive Threads.


Tapestry

Kolleksjonen Tapestry er som et lite kunstverk på veggene dine. Det ser ut som om tråder er brodert inn i silkestoff. Dette skaper sofistikerte mønstre som enkelt lar seg kombinere med tilhørende ensfargede design. En flott og særegen kolleksjon som skaper mye oppmerksomhet.

Tapestry TP422702 (t.v) og TP422501 (t.h)


Martinique

Dykk ned i naturens poesi med fantastiske bakgrunnsbilder. Inspirert av skjønnheten til planeten vår gir denne kolleksjonen et snev av ren magi til hjemmet ditt. Her er det farger og design som vekker drømmene dine, og tryller frem din neste ferie på dine egne fire vegger. Den varierte fargepaletten, inspirert av intensive nyanser av bakken, himmelen og planteverdenen, skaper et bekymringsløst miljø som inviterer deg til å utforske og nyte. Kolleksjonen inneholder 5 sofistikerte design i en enkel struktur i 16 attraktive farger. Fra fargerike kontraster, med livlige stimulerende farger til avslappende toner – mønstrene skaper et unikt interiørmiljø som fremhever det naturlige.

Martinique 10388-15 (t.v) og 10392-31 (t.h)


Grace

Grace har moderne og sofistikerte mønstre i fine farger – her er det både grafisk og tropisk. Mange av designene viser etterligningen av broderte tråder på silkestoff. De ensfargede er sammensatt av mange små mønstre som skaper en utrolig fin dybde.

Grace GR322101 (t.v) og GR322207 (t.h)


Exclusive Threads

Exclusive Threads har stilige og eksklusive tapetmønstre for ethvert interiør. Det går fra klassisk til moderne design og alle er utformet med et vakkert utseende; eksotisk, tropisk og sofistikert. Her er det patchwork, elegante hexagon former og broderte blomster.

Exclusive Threads TP422934 (t.v) og TP422942 (t.h)


Fantasi Interiør – der fantasi blir virkelighet!

Del