Your Cart

Vindusfolie og Dekorfolie

Hos oss i Fantasi Interiør finner du både vindusfolie og dekorfolie i mange ulike design. Les mer om våre flotte folier under.

Vindusfolie

Vindusfolie har mange gode egenskaper, som gjør det både dekorativt og praktisk. Først og fremst hindrer vindusfolien innsyn. Den monteres enkelt med kun bruk av vann og monteringsverktøy – slik som sletter for fjerning av luftbobler. Derfor kan folien enkelt fjernes og brukes om igjen så mange ganger du ønsker. Vindusfolien kan også brukes på dusjkabinett som vist under. Vi har et bredt utvalg med både nøytrale og dekorative design. Her kan du velge hvilke folier som passer best inn i ditt hjem, med din interiørstil.

Wido (t.v) og Jane (t.h)

Vi har også vindusfolie med solbeskyttelse. Disse foliene tilbyr:

  • 99% UV beskyttelse
  • Opp til 54% blokkering av sollys
  • Reflekterer 10% varme (infrarøde stråler)
  • Opp til 20% energisparing i året

Zarame Grey – Vindusfolie med solbeskyttelse


Dekorfolie

En spennende, lettvint og gøyal måte å dekorere hjemmet ditt på. Dekorfolie tillater deg å endre utseende på interiør og møbler du allerede eier. Lei av fargen på kjøkkenbenken eller stuebordet? Velg ditt favoritt-design og gi hjemmet en ny look.

Elegant og Trendy

Marmor har blitt en trend i interiørverden. Med dekorfolie i marmordesign kan du oppnå denne interiørtrenden på en enklere og mer økonomisk måte. Dekorfolien kan brukes på det meste. Enten det er til et bord, bilderammer eller en vegg. Her setter kun fantasien grenser!

Marmor

Nøytralt Sort

Med sort dekorfolie kan du oppnå en mørk og nøytral interiørstil. Samtidig kan du også være kreativ og bruke folien som på bildet under til venstre. Her ser vi dekorfolien brukt på et baderom for å dekorere dusjen. Dette kan du enkelt oppnå ved å måle opp størrelse og kutte opp striper som passer din overflate. På bilde til høyre kan du se at det også har blitt brukt gullfarget dekorfolie for en dekorativ stripe på kjøleskapet. Med dekorfolie er det uendelige muligheter til å være kreativ og lage ditt eget design med flere ulike dekorfolier.

Svart RAL9011 Matt

Spennende Design

Vi har også flere dekorfolier i spennende design. Blant det elegante og rolige finner du også sterke farger, eksotiske planter og fortryllende glitterfolier. Under ser vi eksempler på palmerblader og terazzo stein.

Palmeblad (t.v) og Terazzo (t.h)


Fantasi Interiør – der fantasi blir virkelighet!

Del