Your Cart

Solfilm fra Fantasi Interiør

«Sol ute, sol inne.
Sol i hjertet,
Sol i sinnet,
Sol, bare sol.»

Dette skrev Herbert Herding Herberth i 1928. Dette er en flott vise, men noen ganger kan «sol inne» være en forstyrrelse. Kanskje du ønsker et avbrekk fra sola etter en lang dag ute? Eller å kunne sitte med hjemmekontor uten sollys som reflekterer i skjermen? Dette har vi en løsning på hos Fantasi Interiør.

Våre solbeskyttende vindusfolier Zarame Grey og Silver Solfilm er en enkel og rask måte å beskytte deg og ditt innemiljø fra sola. UV stråler, eller ultrafiolet stråling, kan i store doser være skadelig. Derfor tilbyr våre solfilmer 99% UV beskyttelse. Filmen festes statisk ved bruk av vann slik at den enkelt kan gjenbrukes så mange ganger du ønsker.

Lær mer om våre solbeskyttende vindusfolier her:

Zarame Grey

Zarame Grey er en grå solfilm som skal monteres utvendig på vinduet. Gråfargen på folien bidrar til å hindre innsyn. Derfor er ikke folien bare praktisk på sommeren, men også på vinteren når det er lyst inne og tidligere mørkt ute.

Zarame Grey absorberer 54% av solstråler som treffer vinduet og reflekterer 10% varme. Til sammen bidrar denne solbeskyttelsen med opp til 20% energisparing i året.

Silver Solfilm

Silver Solfilm skal, i motsetning til Zarame Grey, monteres innvendig på vinduet. Denne solfilmen avviser 39% av infrarøde stråler (varmestråler) og absorberer 36%. Til sammen fører dette til 75% varmereduksjon. I tillegg reflekterer den 49,5% av solstrålene.


Montering av Solfilm:

NB! Husk at Zarame Grey skal monteres på utsiden av vinduet, og Silver skal monteres på innsiden.

  1. Klipp / skjær filmen i passelig størrelse.
  2. Vask overflaten uten vindusvask.
  3. Spray vann på overflaten.
  4. Fjern den gjennomsiktige beskyttelsesfolien.
  5. Plasser solfilmen på overflaten
  6. Bruk monteringsverktøy til å fjerne luftbobler. Monteringsvektøy finner du her.


Fantasi Interiør – der fantasi blir virkelighet!

Del